Alternativdoktoren
Refleksolog

Hjelp for hjerteinfarkt med alternativ medisin.

Nå kan du få effektiv hjelp der du bor med å snu årsakene til hjerteinfarkt og gjennopprett balanse i kroppen slik at du unngår flere hjerteinfarkt.
Hvert år blir mellom 12 000 og 15 000 nordmenn rammet av akutt hjerteinfarkt. Hjerteinfarkt er en alvorlig tilstand, men heldigvis er det stadig færre av de som er yngre enn 65 år som dør av det. I dag er hjerteinfarkt først og fremst en dødsårsak hos de som er over 80 år, og totalt sett overlever over 90 % av de som får et akutt hjerteinfarkt.

Typiske symptomer på hjerteinfarkt:

 • Smerte midt i (vanligst) eller til venstre i brystet.
 • Typisk oppleves smerten som et trykk, en stramming eller et ubehag i brystet.
 • Ofte utstråling til én eller begge armer, særlig venstre, og til hals og underkjeve, eventuelt til øvre del av ryggen. Av og til sitter smerten bare ett eller flere av disse stedene – eller helt øverst i magen, nær midtlinjen.
 • Smertene er vanligvis sterke, og lindres ikke av hvile, heller ikke ved bruk av nitroglyserin.
 • Smertene er oftest konstante, men kan av og til komme og gå.
 • Kvalme og brekninger er vanlig.
 • Kaldsvetting og/eller uforklarlig kortpustethet er også ganske vanlig.
 • Hver tredje som gjennomgår et hjerteinfarkt har ikke typiske symptomer med brystsmerter.
 • Utypiske infarktsymptomer er vanligere hos eldre og diabetikere.
 • Utypiske infarktsymptomer er noe vanligere hos kvinner enn menn. Derfor skal også anfall med uforklarlig, elendig allmenntilstand tas alvorlig.
 • Hvordan få hjelp ?

  Få hjelp og veiledning på telefon der du bor med alternativ medisin for hjerteinfarkt uten at du selv trenger å komme til konsultasjon.
  Alternativdoktoren har siden 1998 hjulpet mange mennesker over hele landet med å snu ubalanser i kroppen. For å lykkes med å rette opp balansen i kroppen igjen og de organene som er årsaken til hjerteinfarkt må en først starte med en alternativ helsesjekk for å få et helhetsbilde av helsetilstanden din og hva som er årsaken og hvor en skal starte med behandlingen. En alternativ helsesjekk er et alternativ til blodprøve, urinprøve hårmineral-analyse m.mer og er en meget effektiv metode til å måle og finne ubalanser i kroppen og hva som er årsaken til disse ubalansene. Les mer om alternativ helsesjekk her.

  For å snu alle ubalanser som er involvert med hjerteinfarkt, deles behandlings prosessen inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt. I samarbeid med klienten lager man en behandlingsplan. Målet med behandlingen er å stimulerer dine egne selvhelbredende krefter i kroppen til å gjenopprette den naturlige balanse i de organer og prosser som er årsaken til hjerteinfarkt.

  Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , det vil si at pasienten selv har ansvaret for behandlingen og de tiltakene som gjøres, mens behandleren sees på som en rådgiver i prosessen. Dette forutsetter at pasienten setter seg inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke en del tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , mineraler, vitaminre, homeopati, urter ol.

  Trenger du mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg ring mobil +47 90160422